perjantai 26. maaliskuuta 2021

Camping Florantilles Torrevieja Espanja

 Camping mahdollisuus Torreviejassa!


Leirintämatkailun ystäville Camping Florantilles on turvallinen ja hyvä paikka.

Camping sijaitsee Torreviejasta San Miquelin tietä (suomalaisittain siis Mikkeliin päin) ajettaessa (keskustasta n.8 km).

Alueelle voi majoittautua omaan telttaan, asuntovaunuun tai matkailuautoon ja Florantilles tarjoaa myös mökkejä (Alu Casa) ja hirsimökkejä majoitukseen. Varauksen voi tehdä päivästä kuukausiin. Mitä pidemmän aikaa majoittuu, sitä halvempi päiväkohtainen hinta on.

Alueella on paljon englantilaisia, jotka saattavat asua mökissä talvikauden. Usein he ovat sisustaneet ympäristön viehättäväksi patsaineen ja suihkulähteineen. Joskus asukkaiden ikääntymisen myötä mökki tulee myyntiin ja myynnissä olevia mökkejä voi tiedustella vastaanotosta. Kuvia myytävistä kohteista löytyy myös netistä. Myynnissä on siis mökki irtaimistoineen, mutta ei maapohja, joka kuuluu leirintäalueelle. Siksi on hyvä selvittää mökin vuosivuokra ja sähkökulut ennen ostopäätöstä. 

Alueella on kaikki mukavuudet, mitä leirintäalueella tarvitsee. Iso uima-allas auringonottoa varten ja pieni kauppa, josta saa tuoretta patonkia ja elintarvikkeita. Ravintolasta saa myös aterioita ja juomia.



Lisää voit lukea campingflorantilles.com sivuilta.

Tässä vinkkejä siitä, mitä tarvitset mukaan leirintäalueelle Espanjaan. Matkalle tarvitsemasi varusteet määräytyvät tietysti henkilökohtaisten tarpeiden ja kokemuksen perusteella, mutta seuraavassa on yleisiä vinkkejä suositeltavasta perusvarustuksesta.

Leiriytymisvälineet:

teltta

makuupussit

ilmapatja tai vastaava

taskulamppu (Espanjan yö on pimeä myös kesällä)

muovia teltan päälle sateen varalta

kynttilöitä tunnelmaan

ohut pöytäliina 1m x 1m

telttatuolit

Ruokailu:

retkikeitin

retkikattila

ruokailuvälineet: muki, lautanen, veitsi, haarukka, lusikka

tulitikut

voiveitsi

hanallinen vesisäiliö

muita varusteita:

wc paperi

talouspaperi

tiskisieni

pyykkipoikia

Näillä varusteilla pääsee jo pitkälle...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin erittäin iloinen, jos jättäisit minulle kommentin!

Parhaat vinkit automatkalle

Vinkkejä turvallisuuteen automatkalla Espanjaan

Matkailu autolla Euroopassa on kivaa ja turvallista, kunhan ajattelee etukäteen tiettyjä asioita. Ajoa kaupungin läpi Kun ajaa suuren k...